Рівненської міської ради

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8

Статті

Візитка закладу

 Шановні гості, батьки та відвідувачі сайту! Ми сподіваємось, що всім, кому цікава тема дошкільного виховання знайдуть на нашому сайті багато цікавої та корисної інформації. 

Гімн

Барвіночку зелененький,

Україна -  твоя ненька,

А ми її онучата,

А ще звуть нас -  барвінчата.

Барвінчата, барвінчата,

Ми не любимо скучати.

Кожну мить , кожну хвилину

Будем дбати про країну.

Будем труднощі долати

І пісні гарні співати.

      Слова Григорія Яковчука.

Девіз садочка : «… Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому, бо якщо немає руху вперед, то неминуче починається відставання».                                   В. О. Сухомлинський

 

Ви зможете дізнатися:

Про наші новини;

Про наші плани;

Про проведення свят, розваг, масових заходів спортивного та музично-естетичного циклу;

Про успіхи та досягнення дітей, батьків, педагогів.

 

Ми будемо раді, якщо ви станете постійними відвідувачами нашого сайту.

 Якщо Ви бажаєте бачити Вашу дитину:  талановитою, обдарованою, самостійною, милосердною, розвиненою, ввічливою, чесною, особливою

Заклад дошкільної освіти №8 

 чекає на Вас і Вашу дитину!!!

Як до нас потрапити?

З 03 червня 2013 року в м. Рівному запроваджено загальну міську електронну реєстрацію дітей для влаштування у заклади дошкільної освіти.

Зареєструвати дитину можуть батьки самостійно на сайті управління освіти www.rosvita.rv.ua або за допомогою реєстратора в навчальному інформаційно-інноваційному центрі (приміщення ЗОШ № 1 за адресою вул. Литовська, 11).

Зарахування дітей в заклади дошкільної освіти з 01 січня 2014 року  здійснюється керівником закладу лише відповідно до списків, сформованих базою даних та поданих реєстратором.

  

Урочисте відкриття нашого Закладу дошкільної освіти (ясел-садка) №8 «Барвінок» відбулося 2 вересня 2014 року.

Перетинали святкову стрічку міський голова Володимир Хомко разом із маленькими рівнянами. Привітати діток та вихователів садочку зібралося багато гостей.

Дошкільний навчальний заклад розрахований на 75 місць. Сформовано чотири групи, одна із яких ясельного віку та три дошкільного.

Для відкриття садочку із бюджету міста було виділено 2 256 000 гривень. Витратили їх на капітальний ремонт приміщень та фасаду будівлі, придбання кухонного та медичного обладнання, посуд , м’який та твердий інвентар.

У закладі облаштовано медичний кабінет, харчоблок із сучасним технологічним обладнанням для приготування страв. Всі групи укомплектовані яскравими дитячими меблями. А для прогулянок створено дитячі майданчики.

(http://charivne.info/news/U-Rivnomu-zyavivsya-noviy-dityachiy-sadok-FOTO фото з відкриття).