Рівненської міської ради

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8

Тематичні заняття, розваги до Всесвітнього дня театру 27.03.24

«Театральна вистава розкриває перед дитиною весь світ засобами мудрої та вічної казки, розвиває творчі здібності особистості, а найголовніше, виховує справжню людину». С. Русова
27 березня в закладі дошкільної освіти пройшов тематичний день до Дня театру. Педагоги провели тематичні заняття та різноманітні театралізовані ігри з використанням різних видів театру.

Тематичний тиждень «Шевченківські дні» 4-8 березня 2024

В перші дні березня вся Україна традиційно відзначає річницю з дня народження славетного українського кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. Протягом тижня діти продовжили знайомитись із творчістю Великого Кобзаря, читали та вивчали вірші, розглядали та малювали малюнки за його творами.

Педагогічна рада 28.02.2024

28 лютого відбулась підсумкова конференція з проблемного питання закладу "Розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку через залучення джерел українського народного мистецтва" 

Заняття доброти 01.03.2024

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 долучився до проведення ІІІ Міжнародного заняття доброти про котів і собак та до збору кормів для безпритульних тварин.

У ці складні часи нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, позитивні емоції, безтурботність та доброта. Традиційним джерелом таких почуттів є Заняття доброти присвячене чотирилапим улюбленцям.

Колективний перегляд розваги "Барвінок має таланти"

Колективний перегляд розваги для дошкільників середнього віку з використанням українського дитячого фольклору "Барвінок має таланти".

Провела керівник музичник Світлана Созонюк "спеціаліст вищої категорії".